Optimist


Røyken Seilforening har en aktiv gruppe optimistseilere. Jenter og gutter er velkommen til å lære seiling hos oss, enten du vil satse på konkurranser eller bare lære å seile og ha det hyggelig sammen med seilervenner.


Optimistjollen er en enmannsbåt og er normalt den første båten barn lærer å seile. Det er over 150.000 barn i mer enn 100 land som seiler Optimist. Jollen benyttes opp til du er 15 år.


Røyken Seilforening arrangerer nybegynnerkurs som starter i mai. For dem som har lyst til å satse på konkurranser, arrangeres det regattaer i Oslo og Akershus seilkrets og Norges-cup rundt om i landet. I tillegg er det Norgesmesterskap og internasjonale mesterskap hvert år. Seilsesongen starter ved påsketider og går fram til oktober.

Optimistjolleklubbens hjemmeside: www.optimistjolle.no


Nybegynnerkurset

Nybegynnerkurset starter i mai. I midten av mai starter seiltreningen i jollene en gang i uken. Det er på mandager fra 18.00 til ca 20.00. Treningen for nybegynnerne varer ut september. Nybegynnerne seiler rett utenfor bryggeanlegget vårt i Nærsnesbukta. Røyken Seilforening har 8 optimistjoller for utleie til nybegynnerne.


Priser

Priser for optimistjollekurs og leie av optimistjolle finnes under Medlemskap i menyen


Påmelding

Gå til kurssiden for informasjon om påmelding til kurs

Her finner du håndbok for foreldre/foresatte.Videregående gruppe

Videregående gruppe er for de som har fullført nybegynnerkurset. De starter trening i midten av april og holder på utover høsten så lenge været tillater det. Dette er barn/ungdommer i alderen 9 - 15 år. Denne gruppen har trening på mandager og onsdager (om de er mange nok) fra 18.00 til 20.00. Gruppen seiler lengre ute i Nærsnesbukta.


Seilforeningen har 8 optimistjoller til leie for denne gruppen hvis de ikke har egen båt. Optimistene er forbeholdt nybegynnere på mandager.


Påmelding

Gå til kurssiden for informasjon om påmelding