Nybegynnerkurs seiling - Optimistjolle

 

SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?
 
 Delta på vårt seilkurs for nybegynnere, lær grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplærings jolle, Optimist.

 

Kurset starter mandag 25. april (teori første kvelden) ved foreningens klubbhus i Nærsnesbukta. 

 

Kurset starter i Røyken Seilforenings klubbhus med introduksjon. Det vil bli avholdt teori og sikkerhetskurs før barna setter seg i jolla. 

Det er plass til 10 barn på kurset.

  


 Barnet må være svømmedyktig, det er påbudt med seilervest/redningsvest på brygga og i jolle. Det er ellers anbefalt at man anskaffer våtdrakt (evt tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse.
 

Trening hver mandag frem til høstferien (sommerferie følger skolen),  

Treningene varer fra kl 17:30  til 20.30. Barna er på vannet ca. fra 18:00 - 20:00 avhengig av forholdene. 


Nybegynnerkurset koster 2400 kr pr. barn pluss medlemskap i Røyken Seilforening på 250 kr pr. år (betales gjennom Min Idrett)


Kursavgiften inkluderer for nybegynnere, lån av en av foreningens trenings-optimister på kurskveldene. 

 

Her er RSFs håndbok for foreldre som vi ønsker at alle foreldre/foresatte leser. 


Påmelding:  Begynnerkurs seiling 2022

Kontaktperson for arrangementet: 
Linda Berglund
Tel: 97654750
post@rsf.no 

 
Videregående kurs i seiling

 

Delta på vårt seilkurs for videregående med fokus på regattatrening. Målet med kurset er å videreutvikle båtmestring til økt presisjon og bedre kunnskap om ulike start - og banevalg, trimming og strategier i regatta. 

For å delta på Videregående kurs må man ha gjennomført ett år Nybegunnerkurs og være selvstendig i båten utenfor bukta, også i litt vind (5-6 m/s sørfra som ca målestokk)

Foreningen har nå to Feva tomannsjoller og to Laser 4.7 i tillegg til Optimistjollene. Det gir oss super mulighet for å trene regatta også for ungdom som har vokst ut av Optimisten. 

 

Kursstart for 2021 er mandag 2 mai, deretter hver mandag og onsdag fram til sommerferien, med oppstart igjen mandagen før skolen starter. Vi holder normalt på frem til høstferien.

 

 

Kurset koster 2900 kr pr. deltaker, pluss medlemskap i Røyken Seilforening på 250 kr (faktureres via Min Idrett)

 Vi ønsker at videregående seilere skal ha egen båt, men vil kunne ha noen av foreningens joller til utleie gitt at vi har kapasitet. 

En brukt, seilklar Optimist kan man få tak i for anslagsvis fra 5000-10.000 kroner og oppover avhengig av utstyr og alder / slitasje. Den er også lett salgbar etter endt Optimist-karriere til så og si samme pris dersom den tas vare på.

Si i fra om dere ønsker råd og tips om hva dere bør se etter, og hvor. Optimister legges for salg både på Finn og jolletorget.no  :-) 

 Utleie av joller avtales med foreningen. 

Påmelding:  Videregående kurs seiling 2022 


Kontaktperson for arrangementet: 
Linda Berglund
Tel: 97654750
post@rsf.no