Nybegynnerkurs seiling - Optimistjolle

 SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?

 Delta på vårt seilkurs for nybegynnere, lær grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplæringsjolle, Optimist.

 

Kurset starter mandag 10. august 2020, kl. 18:00 i Røyken Seilforening i Nærsnesbukta.

 

Kurset starter i Røyken Seilforenings klubbhus med introdukjson. Det vil bli avholdt teori og sikkerhetskurs før barna setter seg i jolla. Kullseilingskurs avholdes i sjøen i slutten av mai. Det er plass til 10 barn på kurset. Nybegynnerkurset vil ha vår mest erfarne trener. 


  


Barnet må være svømmedyktig, det er påbudt med seilervest/redningsvest på brygga og i jolle. Det er ellers anbefalt at man anskaffer våtdrakt (evt tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse.
 

Trening hver mandag frem t.o.m. 21. september.  Treningen vil vare fra kl 18.00 til 20.00.


Kurset koster 1500 kr pr. barn. Siden vi ønsker at alle som deltar på kurset skal være medlemmer hos oss er prisen for ikke-medlemmer kr 1750. Dette inkluderer innmelding og et år medlemskap. Dette inkluderer lån av en av foreningens treningsoptimister på kurskveldene. Betaling ved påmelding (bindende).

 
Her er RSFs håndbok for foreldre som vi ønsker at alle foreldre/foresatte leser. Kontaktperson for arrangementet: 
Arild Heldal
Tel: 90791121
post@rsf.no 

 
Videregående kurs i seiling

 

for Optimist: A- og B- seilere

 

Delta på vårt seilkurs for videregående med fokus på regattatrening. Målet med kurset er å videreutvikle båtmestring til økt presisjon og bedre kunnskap om ulike start - og banevalg, trimming og strategier i regatta.
 

  
Kursstart for 2019 er mandag 4. mai kl 18:00-20:00, deretter hver mandag fram til 22. juni. 10. august starter vi opp igjen og holder på fram til 14. september.

 

 

 
Kurset koster 1500 kr pr. deltaker. Siden vi ønsker at alle som deltar på kurset skal være medlemmer hos oss er prisen for ikke-medlemmer kr 1750. Dette inkluderer innmelding og et år medlemskap.

 Hvis du ikke har egen båt kan du leie en av foreningens treningsoptimister på kurskveldene.  

 Betaling ved påmelding (bindende).


Kontaktperson for arrangementet: 
Arild Heldal
Tel: 90791121
post@rsf.no 


Levert av IdrettenOnline