Nybegynnerkurs seiling - Optimistjolle

 SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?

 Delta på vårt seilkurs for nybegynnere, lær grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplærings jolle, Optimist.

 

Kurset starter mandag 9. august ved foreningens klubbhus i Nærsnesbukta. 

 

Kurset starter i Røyken Seilforenings klubbhus med introduksjon. Det vil bli avholdt teori og sikkerhetskurs før barna setter seg i jolla. 

Det er plass til 10 barn på kurset.

  


Barnet må være svømmedyktig, det er påbudt med seilervest/redningsvest på brygga og i jolle. Det er ellers anbefalt at man anskaffer våtdrakt (evt tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse.
 

Trening hver mandag frem til høstferien, mulig vi også får til noen onsdager med nybegynnergruppa.  Treningene varer fra kl 17:30  til 20.30. Barna er på vannet ca. fra 18:00 - 20:00 avhengig av forholdene. 


Nybegynnerkurset koster 1000 kr pr. barn pluss medlemskap i Røyken Seilforening på 250 kr pr. år (betales gjennom Min Idrett)


Kursavgiften inkluderer for nybegynnere, lån av en av foreningens trenings-optimister på kurskveldene. 

 

Her er RSFs håndbok for foreldre som vi ønsker at alle foreldre/foresatte leser. 


Påmelding:  Nybegynner seiling høst 2021

Kontaktperson for arrangementet: 
Linda Berglund
Tel: 97654750
post@rsf.no 

 
Videregående kurs i seiling

 

for Optimist: A- og B- seilere

 

Delta på vårt seilkurs for videregående med fokus på regattatrening. Målet med kurset er å videreutvikle båtmestring til økt presisjon og bedre kunnskap om ulike start - og banevalg, trimming og strategier i regatta.
 

  
Kursstart for 2021 er mandag 3 mai, deretter hver mandag og onsdag fram til sommerferien, med oppstart igjen mandagen før skolen starter. Vi holder normalt på frem til høstferien.

 

 

 


Kurset koster 1500 kr pr. deltaker, pluss medlemskap i Røyken Seilforening på 250 kr (faktureres via Min Idrett)


Hvis du ikke har egen båt kan du leie en av foreningens treningsoptimister på kurskveldene.  

NB! Dersom vi får mange nybegynnere på kurs, er jollene prioritert til dem. Vi oppfordrer derfor videregående seilere til innkjøp av egen jolle for å være sikker på å ha båt tilgjengelig på treningene.


En brukt, seilklar Optimist kan man få tak i for anslagsvis fra 5000-10.000 kroner og oppover avhengig av utstyr og alder / slitasje. Si i fra om dere ønsker råd og tips om hva dere bør se etter, og hvor. Optimister legges for salg både på Finn og jolletorget.no  :-) 

 

Årets kurs er ikke lagt ferdig i deltager.no enda, men link kommer her så snart dette er på plass. 


Kontaktperson for arrangementet: 
Linda Berglund
Tel: 97654750
post@rsf.no 


Levert av IdrettenOnline